Η Εταιρεία μας
Ηρ. Πολυτεχνείου 43 , Πειραιάς Λ. Φανερωμένης 24 , Σαλαμίνα Ηρ. Πολυτεχνείου 43 & Σωτήρος 20 . Πειραιάς

Ο οπτικός οίκος  OTTIKA SPIROU  ιδρύθηκε το 1974 στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά και από τότε χάρις στη δική σας προτίμηση και εμπιστοσύνη , αναπτύχθηκε σε ένα δίκτυο 8 καταστημάτων στα κεντρικότερα σημεία της Αττικής και Εύβοιας.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε τμήματα ειδικά διαμορφωμένα, ικανά να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, όσο εξειδικευμένες και αν είναι!

Τμήμα Σκελετών Ηλίου και Οράσεως:

Η τελευταία λέξη στη μόδα των σκελετών, στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, βρίσκεται σε όλα μας τα καταστήματα. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο σκελετό, που θα εναρμονίζεται με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ δε θα χάνει σε αισθητική και ποιότητα.

Τμήμα Φακών Επαφής:

Σε εμάς θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη συλλογή φακών επαφής, όπως ημερήσιους, εβδομαδιαίους ή μηνιαίους, οι οποίοι θα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υλικών και υγιεινής. Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουν την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

Τμήμα Εργαστηρίων Οφθαλμικών Φακών:

Στα άρτια εξοπλισμένα καταστήματά μας, οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες μας, με πολυετή πείρα στον χώρο, θα σας εξυπηρετήσουν, προτείνοντας σας την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα όρασής σας.

Με πάνω από 150.000 πελάτες ετησίως, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα!

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τον χώρο μας από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε!

Αθηνάς 62-64 , Κορυδαλλός Ταξιαρχών 56 & Ψαρών , Κορυδαλλός Αφαίας 23 , Αίγινα Ερμού 36 & Αβάντων , Χαλκίδα
background image