Η Ιστορία μας

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των οπτικών από το έτος 1974 ξεκινώντας από τον Πειραιά και σήμερα ο οπτικός οίκος OTTIΚA SPIROU έχει αναπτυχθεί σε ένα δίκτυο 8 καταστημάτων εντός και εκτός Αττικής, χάρη στη δική σας προτίμηση και εμπιστοσύνη, ανταμείβοντας τη σκληρή εργασία μας και την παροχή τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου, με μοναδικό στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Σε συνέχεια των καταστημάτων μας δημιουργήσαμε και eshop για περαιτέρω εξυπηρέτηση σας. Στα καταστήματά μας θα βρείτε τμήματα ειδικά διαμορφωμένα, ικανά να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, όσο εξειδικευμένες και αν είναι!

Τμήματα Σκελετών Ηλίου και Οράσεως:

Η τελευταία λέξη στη μόδα των σκελετών, στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, βρίσκεται σε όλα μας τα καταστήματα. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο σκελετό, που θα εναρμονίζεται με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ δε θα χάνει σε αισθητική και ποιότητα.

Τμήματα Φακών Επαφής:

Σε εμάς θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη συλλογή φακών επαφής, όπως ημερήσιους, εβδομαδιαίους ή μηνιαίους, οι οποίοι θα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υλικών και υγιεινής. Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουν την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

Τμήματα Εργαστηρίων Οφθαλμικών Φακών:

Στα άρτια εξοπλισμένα καταστήματά μας, οι άψογα καταρτισμένοι συνεργάτες μας, με πολυετή πείρα στον χώρο, θα σας εξυπηρετήσουν, προτείνοντας σας την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα όρασής σας.

Με πάνω από 200.000 πελάτες ετησίως, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα!
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τον χώρο μας από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε είτε από τα φυσικά μας καταστήματα είτε από το eshop μας.

Αναζήτηση