Τρόποι Πληρωμής

payment image

Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνο για αποστολές στην Ελλάδα)

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας μετρητοίς στην εταιρεία ταχυμεταφορών Easy Mail, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας,
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00 €. Για περιπτώσεις παραγγελιών άνω των 50 € δεν υπάρχει χρέωση για το courier παρά μόνο τα 2,00 € της αντικαταβολής. H συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται έως το ποσό των 500€.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας συνεργάζεται και με την Τράπεζας Πειραιώς για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές με ασφάλεια και ταχύτητα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζα Πειραιώς.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζα Πειραιώς και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Οι πιστωτικές κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 4116623 για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων ή μέσω email στο [email protected] το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR03 0172 1030 0051 0310 4613 260

SWIFT: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΛΑΖ. ΣΠΥΡΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΑΦΜ: 999299454Δόσεις

Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής με άτοκες δόσεις με την καταβολή αυτών τραπεζικώς με τις ακόλουθες διαβαθμίσεις:

  • Για ποσό από 1 € έως 100 € μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 3 δόσεις.
  • Για ποσό από 100,001 € έως 200,00 € μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 7 δόσεις.
  • Για ποσό από 200,01€ και άνω μπορείτε να επιλέξετε έως 12 δόσεις.
Αναζήτηση